Bli aktiv

Det finns många olika sätt att engagera dig i Vänsterpartiet Lund.

Kort sagt kan du bidra med vad du kan och vill. Gå med i någon av våra arbetsgrupper eller kom på något av våra möten och se vad vi gör och vilka vi är. Det finns alla möjligheter för dig att aktivera dig precis i den grad du kan, vill och hinner. Saknar du någon aktivitet går det givetvis bra att starta en egen arbetsgrupp – det är bara att fråga någon i styrelsen så får ni hjälp med det.

Till detta kommer även distriktet som löpande arrangerar studier och föreläsningar, ofta i Malmö på Kvarnby folkhögskola. Mat och resor bekostas av partiet, så ta gärna tillfället att träffa kamrater från resten av Skåne!

Träffa våra företrädare

Du som föredrar att träffas på tu man hand kan boka in en enskild fika med någon erfaren medlem, från styrelsen eller någon av våra arbetsgrupper. Vi sätter oss på något mysigt kafé och pratar om hur du vill engagera dig. Hör av dig till info@lundavanstern.se så styr vi upp något.

Arbets- och diskussionsgrupper

Vi har flera olika arbets- och diskussionsgrupper där mycket av det regelbundna arbetet sker. Grupperna är öppna för alla som vill vara med, och det finns inga förkunskapskrav. Via den här länken hittar du en lista över våra olika gruppper, vad de sysslar med, och vem du kan kontakta för att få veta mer.